LaceUpBrah
Management
Nu stiu, n-am vazut nimic.
|
Post by LaceUpBrah on Mar 27, 2024 14:25:09 GMT 2
Structura organizațională a crimei organizate chineze în Statele Unite este destul de complexă. Definită în mod larg, există o mare varietate de organizații criminale chineze. Acestea includ bande, societăți secrete, triade, tongs, si grupuri de crima organizată taiwaneze. Potrivit lui Ko-lin Chin, cel mai important expert academic din SUA în ceea ce privește crima organizată chineză, nu există sprijin empiric pentru credința că există un cartel criminal bine organizat, monolitic și ierarhic numit „Mafia Chineză”. Bandele chineze sunt cel mai bine cunoscute pentru traficul de heroină și opiu, dar sunt de fapt la fel de diversificate ca și cele mai mari conglomerate multinaționale. Printre alte activități se numără traficul de arme, fraudă cu carduri de credit, falsificare, piraterie software, prostituție, jocuri de noroc, împrumuturi cu dobândă mare, jafuri de locuințe, furturi de înaltă tehnologie și traficul cu animale și plante pe cale de disparitie.
|
|
LaceUpBrah
Management
Nu stiu, n-am vazut nimic.
|
Post by LaceUpBrah on Mar 27, 2024 14:36:52 GMT 2
66-Dmz (忠诚) își propune să portretizeze o band chineză situată în Little Seoul. Toți jucătorii aspiranți ne pot aborda IC, dar interpretarea unei "mutări" este puternic descurajată în cadrul facțiunii, deoarece localnicii străini din vecinătate desi sunt acceptati, nu sunt implicați în mod proactiv în activitățile facțiunii, daca sunt colegi de clasă, cunoscuți locali sau prieteni, etc., sunt mult mai implicați. Odată ce vă alăturați facțiunii, sunteți automat de acord cu CK in cazul in care se va ajunge acolo.
|
|